Η Αλίκη σε 3D ταινία!

Ένα υπερθέαμα ετοιμάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του

Όλη η ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε hi-tech υπερθέαμα. Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό μαζί με τους συνεργάτες του ένα ταξίδι στον χρόνο με βασική πρωταγωνίστρια τη μητέρα του, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso».

Οι σημαντικότερες στιγμές της καλλιτεχνικής πορείας της εθνικής μας σταρ θα προβληθούν θεαματικά μέσα από αυτή την ταινία εμπλουτισμένες με οπτικά εφέ, λέιζερ και άλλα. Κάτι σαν 3D παραγωγή που με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας θα βγάλει ένα εικαστικό θέαμα το οποίο υπόσχεται ότι θα καθηλώσει και τον πιο απαιτητικό θεατή. Έτσι θα θυμηθούν οι παλιότεροι και θα μάθουν οι νεότεροι τα μυστικά της Αλίκης, που την έχουν δει μόνο μέσα από τις ταινίες της.

Την πρωτοποριακή αυτή παράσταση ετοιμάζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος δηλώνει στην «Espresso»: «Μόλις επιστρέψω στην Αθήνα, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί, θα μιλήσω αναλυτικά για τις λεπτομέρειες αυτής της παράστασης». Το υπερθέαμα αυτό θα παιχτεί στην Αθήνα μέσα στο 2013 και θα περιοδεύσει απ’ άκρο σ’ άκρο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, όπου υπάρχουν Έλληνες.

Η συνάντησή της το 1959 στα κινηματογραφικά πλατό της ταινίας «Αστέρω» με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αποτέλεσε την απαρχή της ιστορίας του διασημότερου ζευγαριού στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου. Το 1965 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν ένα παιδί, τον Γιάννη. Ωστόσο, ο θυελλώδης γάμος τους διαλύθηκε έπειτα από δικαστικές μάχες, το 1979. Η Αλίκη έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου 1996 από καλπάζουσας μορφής καρκίνο και βύθισε στο πένθος τους θαυμαστές της.

Πηγή : newsbeast.gr