Ορέστης Τζιόβας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στους Δαίμονες;

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Παρασκευής, και μίλησε για τον τρόπο που αντιδρά στις συνεντεύξεις του, τις επαγγελματικές του επιλογές, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Σχετικά με τις κατά καιρούς προκλητικές του δηλώσεις και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα media: «Θεωρώ πως η αντιμετώπιση που έχω (στις συνεντεύξεις μου) δεν δημιουργεί πρόβλημα στην δουλειά μου. Το ότι μπορεί να υπάρχει μια “άγρια” εικόνα δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που λές, το να είμαι “καλό παιδί” με ενδιαφέρει να το πιστεύουν οι άνθρωποι που επιλέγω εγώ, προς τα έξω δεν με ενδιαφέρει να είμαι το καλό παιδί. Με ενδιαφέρει να με ξέρουν για την δουλειά μου και να λένε καλά τα πράγματα για μένα».

Για την άρνησή του να συμμετέχει στους «Δαίμονες» με την Άννα Βίσση εξήγησε: «Δεν ήθελα να το κάνω. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να κάνω, παρόμοιο, και μπορεί να γίνει σύντομα. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι τόσο μεγάλης προβολής. Τραγουδάω, όμως, γενικώς, μου αρέσει πολύ το τραγούδι!», ενώ για τα «Κόκκινα Φανάρια» του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, ο ίδιος είπε: «Στα Κόκκινα Φανάρια, για να λέμε την αλήθεια, δεν μπορούσα να συμμετάσχω λόγω των γυρισμάτων του σήριαλ, ήταν ώρες που δεν βόλευαν».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου και τη δημιουργία οικογένειας, ο Ορέστης Τζιόβας σχολίασε: «Δεν είμαι καθόλου κατά του γάμου. Περνάει από το μυαλό μου κατά καιρούς. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις από μικρός και έχω καταλάβει από νωρίς τι είναι ουσιαστικό. Κάνω και τα “ευκαιριακά” μου, όπως όλοι… Όλοι οι άνθρωποι αναζητούν τη συντροφικότητα. Και ο άντρας σίγουρα είναι πιο ευκαιριακός, σαν ον, αλλά αναζητάς έναν άνθρωπο. Δεν ξέρω αν θα γίνει σύντομα, αλλά με φαντάζομαι με παιδιά».

Πηγή : yupiii.gr