Ρένια Λουιζίδου : Αποκαλύπτει την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Down Town” Κύπρου της κυπριακής εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος”, η Ρένια Λουιζίδου μίλησε ανοιχτά για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει.

“Είσαι ικανοποιημένη με αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου κάθε πρωί που ξυπνάς;” ρωτήθηκε η ηθοποιός, και, χωρίς δεύτερη σκέψη,απάντησε: “Καλέ, είσαι τρελός; Με τίποτα! Εδώ δεν ήμουν ικανοποιημένη με αυτό που έβλεπα στα 25 μου, θα νιώθω ωραία τώρα που πέρασαν τα χρόνια; Δεν είμαι πια 25 χρόνων! Τότε δεν μου άρεσα καθόλου! Ούτε τα μαλλιά μου, ούτε η μύτη μου, ούτε το σχήμα μου γενικά! Είχα και φαρδιές πλάτες…Τώρα έχω συμβιβαστεί με όλα, έχω ωριμάσει, αλλά δεν μπορώ να με δω και να πω «φτου σου, κοπελάρα μου!». Συμφιλιώθηκα”.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ κάποια αισθητική επέμβαση, η Ρένια Λουιζίδου παραδέχθηκε: “Φυσικά και έκανα! Μετά τη γέννα έκανα λιποαναρρόφηση για να φύγει η κοιλιά. Δεν τη θεωρούσα δική μου, επειδή μου προέκυψε με την εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό πήγα και τη διόρθωσα. Τώρα, στα υπόλοιπα, φοβάμαι πολύ τα μόνιμα πράγματα. Κι αν δεν βγει όπως μου αρέσει; Άσε με καλέ, έχω συμβιβαστεί με αυτό που είμαι! Αλλά, από την άλλη, μπορεί αύριο το πρωί, να ξεπεράσω τις φοβίες μου, να μου τη δώσει και να πάω να κάνω κάτι. Δεν ξέρω!”.

Πηγή : yupiii.gr