Ευαγγελία Αραβανή : Ευτυχισμένη στο πλευρό του Ηλία Βρεττού!

Αν και δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, ομολογώ πως η συμπάθεια για την Ευαγγελία Αραβανή έρχεται σχεδόν ως φυσικό επακόλουθο. Αυτό που ίσως κάποιοι «διαβάζουν», ως απόμακρη πλευρά στην παρουσία της, είναι η σεμνότητα και οι χαμηλοί τόνοι που θέλει να κρατάει, παρά τη λάμψη που εκπέμπει. Μια νέα εκπομπή ενισχύει το χαμόγελό της αυτήν τη στιγμή, ενώ η παρουσία του Ηλία Βρεττού στη ζωή της συμβάλλει στο να νιώθει ολοκληρωμένη και ως γυναίκα.

Εσείς, στον «Όμορφο κόσμο», δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πώς βρεθήκατε;
Με κάλεσε τότε η Έλενα Κατραβά και μου είπε ότι λόγω της εγκυμοσύνης της, η Σίσσυ Χρηστίδου θα αποχωρούσε και θα έκαναν μια ανανέωση της ομάδας. Δεν ξέρω ποιος πέταξε το όνομά μου ως ιδέα, αλλά δεν έκανα κάποιο δοκιμαστικό. Παρασκευή με είδανε και Δευτέρα μου είπανε ότι ξεκινάω. Είχα μείνει και εγώ άναυδη, αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα.

Και σε σχέση με το «Μες στην καλή χαρά» νιώθετε πικρία μετά τη διακοπή της συνεργασίας σας;
Πικρία όχι. Στην αρχή στενοχωρήθηκα γιατί την ήθελα πολύ αυτήν τη συνεργασία. Παρακολουθούσα την εκπομπή, πίστευα ότι θα ταίριαζα με αυτή την παρέα, μου άρεσε το πέρασμά μου από εκεί, παρά τον δεύτερο ή τρίτο ρόλο που θα είχα στην εκπομπή. Πήγα με χαρά στο «Μες στην καλή χαρά», αλλά μέσα σε λίγο καιρό από την πρεμιέρα διακόπηκε η συνεργασία. Τώρα πλέον όμως που εξέτασα τα πράγματα πιο καθαρά, διαπιστώνω ότι δεν πρέπει να στενοχωριέμαι. Σκέφτηκα πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και μπορεί να έρθουν καλύτερα πράγματα. Και ήρθαν τελικά.

Εννοείτε την εκπομπή σας στο MTV;
Ακριβώς. Για τα δεδομένα του MTV που δίνει έμφαση στην ξένη μουσική, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η δημιουργία του «Greeklips» που ασχολείται με την ελληνική μουσική, χωρίς μάλιστα να διστάζει να παίξει και λαϊκά. Όταν με κάλεσαν για να συζητήσουμε, τους είπα «βρήκατε τον κατάλληλο άνθρωπο», γιατί ακούω πολύ ελληνική μουσική. Γελάσαμε πολύ και έτσι ξεκινήσαμε. Στην εκπομπή (καθημερινά 18:10-19:00) προβάλλονται βίντεο κλιπ με πληροφορίες τις οποίες κάθε φορά αναζητάμε από τους σκηνοθέτες ή από τους ίδιους τους τραγουδιστές. Μπορεί να αναφερθούμε ακόμη και σε ευτράπελα που συνέβησαν στο γύρισμα.

Για να σας κερδίσει ένας άνθρωπος στην προσωπική σας ζωή, ποια στοιχεία πρέπει να διαθέτει;
Μου αρέσουν οι «καθαροί» και «γνήσιοι» άνθρωποι. Δεν μπορώ την υποκρισία ή το να βρίσκεται κάποιος δίπλα σου για να τύχει προβολής ή να κερδίσει λίγη δημοσιότητα.

Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο;
Ναι, έχω βιώσει κάτι τέτοιο, αλλά το έμαθα αφότου είχε τελειώσει η σχέση. Άργησα να το αντιληφθώ.   Μπορεί να μην είχε ξεκινήσει έτσι η σχέση, αλλά στην πορεία αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο ήθελε εκείνος. Δεν ξέρω αν τελικά είναι καλό ή κακό, αλλά εγώ βλέπω πάντα τα πράγματα καλοπροαίρετα. Έτσι λοιπόν τα έβλεπα και σε εκείνη τη σχέση.

Σε σχέση με τα media, με ποιο τρόπο προστατεύετε τη ζωή σας; Πρόσφατα δημοσιεύματα σας θέλουν σε σχέση με τον Ηλία Βρεττό.
Ποτέ δεν μου άρεσε να προκαλώ ή να προβάλω την προσωπική μου ζωή. Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε προβεβλημένες δουλειές και οι δημοσιογράφοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Πολλές φορές έτυχε να βγει κάτι προς τα έξω, αλλά ούτε διέψευσα ούτε επιβεβαίωσα. Αν με συναντήσει κάποιος φωτογράφος έξω, με συνάντησε. Δεν είναι στο χέρι μου να ελέγχω τα πάντα.

Δεν είναι καλύτερο να αποδεχτείτε μια σχέση σας, για να νιώθετε πιο άνετα;
Σε αυτό έχετε εν μέρει δίκιο, γιατί με έχουν συνδέσει με πρόσωπα που ούτε καν γνωρίζω. Δεν είναι ότι δεν θέλω να παραδεχτώ κάτι που υπάρχει στη ζωή μου, απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είμαι και κάπως προληπτική, ξέρετε. Φοβάμαι το κακό μάτι.

Και γιατί θα ήταν κακό να μιλήσετε για τον Ηλία Βρεττό;
Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μιλήσει για την προσωπική του σχέση.

Κατανοητό! Και αν σας ρωτούσα πώς νιώθετε αυτή την περίοδο στην προσωπική σας ζωή, τι θα μου απαντούσατε;
Θα σας έλεγα ότι ζω μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και νιώθω ολοκληρωμένη ως άνθρωπος.

Πηγή : yupiii.gr