Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερό : Τελικά παντρεύονται!

Έξι περίπου μήνες μετά τον αρραβώνα τους, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερό είναι, όπως αναφέρει το περιοδικό PEOPLE, έτοιμοι να παντρευτούν και μάλιστα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

“Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο” είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος του περιοδικού, που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει την ημερομηνία που θα τελεστεί το μυστήριο ενώ η 44χρονη ηθοποιός έχει καταλήξει σε κάποιες νυφικές δημιουργίες, ανάμεσα στις οποίες θα διαλέξει το φόρεμα που θα βάλει τη μεγάλη αυτή μέρα.

Αν και η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή, δεν αναμένεται σίγουρα να είναι πριν τις 8 Μαρτίου, καθώς έως τότε η Άνιστον θα δεσμεύεται από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στο Κονέκτικατ. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ο γάμος να γίνει αμέσως μετά, δηλαδή μέσα στον Μάρτιο. “Θα είναι μια σεμνή τελετή με τους πιο κοντινούς τους φίλους” αναφέρει πηγή στο περιοδικό και συμπληρώνει: “Η Τζεν νιώθει τώρα πιο σίγουρη από ποτέ, και έχουν γίνει μια εξαιρετική ομάδα”.

Παράλληλα, μετά την εμφάνιση του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, όπου ο Τζάστιν Θερό εθεάθη να ακουμπά προστατευτικά το χέρι του στην κοιλιά της αγαπημένης του, φουντώνουν και οι φήμες περί εγκυμοσύνης, κάτι που, όμως, το δημοσίευμα του περιοδικού PEOPLE δεν επιβεβαιώνει: “Για τη Τζένιφερ το παιδί δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ευτυχία της. Πάντα έλεγε ότι θα ήθελε να γίνει μητέρα, ειδικά από τότε που ο Τζάστιν μπήκε στη ζωή της, όμως αν αυτό δεν συμβεί, εκείνη θα είναι και πάλι ευτυχισμένη. Αγαπάει τη ζωή δίπλα στον Τζάστιν, ακριβώς όπως είναι και σήμερα” τονίζει άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Πηγή : yupiii.gr