Σάκης Ρουβάς: Οι λεπτομέρειες της παραγωγής του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάσει

Την επιστροφή του στην τηλεόραση σχεδιάζει ο Σάκης Ρουβάς και αυτή τη φορά θα είναι σε ένα εντελώς διαφορετικό project σε σχέση με ό,τι τον έχουμε δει ως σήμερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, ο Έλληνας σταρ θα συνεργαστεί με τη Μαρία Χούκλη στη νέα φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1 με τίτλο“Ήρωες Ανάμεσά Μας”.

Η Μαρία Χούκλη θα έχει τον συντονιστικό ρόλο της κριτικής επιτροπής, που θα επιλέξει τους δέκα «ήρωες», ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και ειδική εκπομπή όπου θα γνωρίσει στους τηλεθεατές το πρότζεκτ. Για τις 5 εκπομπές -οδοιπορικά, που θα προηγηθούν της βραδιάς της βράβευσης, οι άνθρωποι του καναλιού, είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Yupiii, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είναι πιθανό να παρουσιάσει και τη μεγάλη βραδιά.

Διάβασε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 σχετικά με τους “Ήρωες Ανάμεσά Μας”:

Ήρωες Ανάμεσά μας

Μια κοινωνική αποστολή μεγαλύτερη από την τηλεόραση

Στην Ελλάδα, όπως σε όλες τις χώρες, υπάρχουν ανάμεσά μας, δίπλα μας, άνθρωποι που ζουν πιο πολύ με το «Εμείς» παρά με το «Εγώ». Που φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Άνθρωποι που διαθέτουν το χρόνο, τους πόρους , το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, να βοηθήσουν, να ανακουφίσουν , να δώσουν, χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση. Που δεν διστάζουν ενίοτε να διακινδυνεύσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Που αφιερώνουν τη ζωή τους βοηθώντας αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, ανθρώπους αποκλεισμένους από τη ζωή . Πρόσωπα δίπλα μας που ζουν με τα ιδανικά της αλληλεγγύης και του ηρωισμού .

Είναι οι «Ήρωες Ανάμεσά μας». Μια κοινωνική αποστολή του ΑΝΤ1, που ξεπερνά την τηλεόραση και που έχει σαν πρωταρχικό στόχο να αναδείξει όλους αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους.

Για να βρεθούν και να εντοπιστούν αυτοί οι Έλληνες Ήρωες σε όλη τη χώρα και όχι μόνο, θα ακολουθηθεί μία διαδικασία όπου για πρώτη φορά θα συμπράξουν μεγάλες εφημερίδες, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο, και οι μεγαλύτερες τοπικές εφημερίδες σε όλη την Ελλάδα.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.antenna.gr/irwes/form, βρίσκεται μια ειδική φόρμα όπου ο καθένας μας που γνωρίζει και επιθυμεί να προτείνει κάποιον Ήρωα ανάμεσά μας, πρέπει να καταθέσει πληροφορίες που αφορούν στην δράση και την προσωπικότητά του. Στην ουσία να περιγράψει τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει. Αυτή η φόρμα με ό,τι επιπλέον πληροφοριακό υλικό υπάρχει αποστέλλεται ηλεκτρονικά.

Παράλληλα εφημερίδες σε όλη την Ελλάδα γίνονται αρωγοί της συγκεκριμένης αποστολής και ζητούν από τους αναγνώστες τους να στείλουν τις δικές τους προτάσεις.

Μετά από μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα προκειμένου να εξεταστεί λεπτομερώς η κάθε περίπτωση που έχει αποσταλεί, δημοσιοποιούνται οι ιστορίες των καθημερινών ηρώων, ξεδιπλώνοντας και αναδεικνύοντας λεπτομέρειες από τη ζωή και την δράση τους.

Ταυτόχρονα, μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων και τις εκπομπές του ΑΝΤ1 θα παρουσιάζονται εκτεταμένα ρεπορτάζ με τις ιστορίες, που θα ενισχύουν την κοινωνική αυτή αποστολή.

Στη συνέχεια, αφού ολοκληρωθεί η συλλογή των προτάσεων, Επιτροπή η οποία θα αποτελείται από επιφανείς, καταξιωμένες και εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, λαμπρούς επιστήμονες με διεθνή δράση και ακτινοβολία, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, θα αξιολογήσει τις προτάσεις και θα επιλέξει τις 10 πιο ξεχωριστές περιπτώσεις.

Οι ιστορίες των 10 Ηρώων που θα ξεχωρίσουν από την συγκεκριμένη διαδικασία, θα οπτικοποιηθούν και θα παρουσιαστούν σε μια σειρά εβδομαδιαίων εκπομπών στον ΑΝΤ1. Σε κάθε μία από τις εκπομπές θα γίνεται γνωστή η ιστορία του ήρωα με προσωπική του μαρτυρία, θα παρουσιάζονται συνεντεύξεις αγαπημένων του προσώπων αλλά και ανθρώπων που σχετίζονται με το έργο του προκειμένου να αναδειχθεί με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο η προσωπικότητά του.

Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, θα επισφραγιστεί με μία μεγάλη κοινωνική εκδήλωση, κατά την οποία οι 10 «Ήρωες Ανάμεσά μας» θα τιμηθούν για την ψυχική τους γενναιοδωρία.