Αγγελική Ηλιάδη «Το τραγούδι μου είναι το πιο ελληνικό από όλα»

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στο Μες Στην Καλή Χαρά, το πρωί του Σαββάτου, και μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision με το τραγούδι “Χίλιες Και Μία Νύχτες” που κυκλοφορεί από την Platinum Records, αλλά και τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Για την ιδέα να είναι υποψήφια για την Eurovision είπε: “Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Ήταν πολύ αυθόρμητη η απόφαση. Μου το πρότεινε η εταιρία μου, η Platinum, και ο Γιώργος Αρσενάκος – αυτός φταίει για όλα – είπα αμέσως το ναι και δεν το πολυεξέτασα στο μυαλό μου. Τον τελευταίο καιρό είναι τέτοια η διάθεση μου, θέλω να κάνω τα πάντα”, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει: “Ήθελα να είναι ελληνικό το τραγούδι, και όσο αφορά το στίχο και το άκουσμα. Είχα πει πως αν θα πάω, θα πήγαινα με κάτι τέτοιο”.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για το τραγούδι της, εκείνη ξεκαθάρισε: “Βαριέμαι να απαντήσω σε αυτό… Έχει γίνει πολλή ανάλυση, εγώ νομίζω πως είναι το πιο ελληνικό από όλα. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε με αυτό ή όχι. Δηλάδή τις περασμένες χρονιές τι στέλναμε; Στέλναμε ελληνικά ακούσματα; […] Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα όλο αυτό. Εγώ σκέφτηκα πάντως ότι εφόσον δεν έχει γίνει απευθείας ανάθεση σε μένα και επέλεξα να πάω με ένα ελληνικό τραγούδι και ελληνικό στίχο, υπάρχουν τέσσερις συμμετοχές, ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει. Εγώ και με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου φτιάξαμε αυτό που θέλαμε να μας εκπροσωπήσει και πιστεύουμε πως έξω θα κάνει τη διαφορά, μέσα σε όλα τα άλλα που κάθε χρόνο μοιάζουνε -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων”.

Τέλος, για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη απέφυγε να μιλήσει εκτενώς, λέγοντας μόνο: “Ειλικρινά, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός και έχει τελειώσει όλο αυτό, η ζωή προχωράει… Δεν θέλω να πω κάτι! […] Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τον Θεό”.

Πηγή : yupiii.gr