Γιώργος Μαζωνάκης: Η εξομολόγηση στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στο “Πρωινό Mou”, το πρωί της Δευτέρας, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για όλα.

Για τη συνεργασία του με τον Νίκο Κουρκούλη στο “Φωταέριο” είπε: “Πάμε καλά! Σε μια δύσκολη εποχή, κάναμε μια πολύ ωραία συνεργασία με τον Νίκο Κουρκούλη. Ταιριάξαμε πολύ, επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια. Είχαμε κάνει παρέα, πολύ παλιά. Γνωριστήκαμε στα 17 μου, όταν ήμασταν στην Καβάλα. Είχα πάει να τραγουδήσω και ο Κουρκούλης ήταν ήδη εκεί. Τραγουδούσε εκεί”, ενώ συνέχισε σε άλλο σημείο: “Φέτος είπα να κάνω μια συνεργασία, μια δουλειά που να τη γουστάρω. Μιας και έχω μεγαλώσει – δεν είμαι πιτσιρικάς πια – θέλω να κάνω πράγματα που να περνάω καλά. Επέλεξα τον Νίκο φέτος και έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ καλά”.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή του τα τελευταία χρόνια; “Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Γίνεται να είμαι, όπως ήμουν στα 25 μου χρόνια; Με την καλή έννοια πάντα. Εκτιμάς περισσότερο αυτά που σου συμβαίνουν, τη ζωή την ίδια. Αρχίζω να μου αρέσω. Το λέω χαριτωμένα, γιατί αρχίζω να ευχαριστιέμαι ό,τι μου δίνεται. Συμπαντικά ή από τον Θεό, όπως θέλει το λέει ο καθένας. […] Για μένα πιστεύω ότι ο άνθρωπος ωριμάζει, βλέποντας τη ζωή του να περνάει και αρχίζει να εκτιμάει αυτό” ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Όσο για τη σχέση που έχει με τα λάθη του, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: “Αν δεν έκανα λάθη, δεν θα ήμουν άνθρωπος. Σαφέστατα έχω κάνει λάθη και μπορεί να ξανακάνω τα ίδια. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του στάνταρ για τα λάθη του. Εγώ μπορεί να σταματάω στις δέκα φορές τα λάθη μου, εσύ στη μία. Ο καθένας έχει τον χώρο και τον χρόνο στα λάθη του. Αλλά αν δεν είχαμε κάνει λάθη, πώς θα ήμαστε εδώ που είμαστε;”.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης παραδέχτηκε πως οι φίλοι του είναι εξίσου σημαντικοί με την οικογένειά του για εκείνον: “Εγώ έχω μεγαλώσει και έχω μάθει στη ζωή μέσα από τη ζωή μου, που είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Μαζί με τους φίλους μου έχω μεγαλώσει και έχω δει πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στη ζωή μου”.

Πώς είναι, όμως, στην προσωπική του ζωή; “Στον έρωτα παρανοείς. Όταν αγαπάω, αγαπάω. Όταν ερωτεύομαι ή όταν δουλεύω, είμαι εκεί. Με τα μπούνια. Δεν υπάρχει τίποτα διεκπεραιωτικό για μένα. Γι’ αυτό και ευχαριστιέμαι που δεν δουλεύω πλέον επτά μέρες την εβδομάδα, αλλά δύο” επεσήμανε, ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας πρόσθεσε: “Αυτό δεν το ξέρω. Αυτό δεν μπορείς να το ορίσεις χρονικά. Είναι να σου ‘ρθει. Εγώ είμαι άνθρωπος του ενεστώτα, του τώρα. Ό,τι συμβαίνει τώρα. Αν η ζωή μου με πάει προς τα εκεί, καλώς. Πιστεύω θα είμαι πολύ πολύ καλός πατέρας”.

Πηγή : yupiii.gr