Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω τόσες ανασφάλειες που σχεδόν είναι αχαριστία»

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “ΟΚ!” και μίλησε για τα λάθη που έκανε η ίδια σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά μετά τον χωρισμό τους.

Η νεαρή παρουσιάστρια παραδέχτηκε σχετικά με τα λάθη που έκανε στα προσωπικά της: «Εγώ φταίω. Εγώ είμαι πολύ υπερβολική και φτάνω τα πράγματα στα όριά τους. Παίρνω όλη την ευθύνη για τους χωρισμούς μου. Όταν χαλάει κάτι όμορφο, φταίω πάντα εγώ».

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, εξομολογήθηκε πως η προσωπική της ανασφάλεια είναι ο λόγος που οι σχέσεις της έχουν ατυχές τέλος πολλές φορές: «Έχω τόσες ανασφάλειες που αγγίζω τα όρια της αχαριστίας (…) Με την ανασφάλειά μου έχω χαλάσει όμορφες σχέσεις, όμορφες στιγμές. Λειτουργώ νευρικά, αγχωτικά, κάνω λάθος κινήσεις. Και φυσικά ζηλεύω. Όχι τις άλλες γυναίκες – ποτέ μου δεν ζήλεψα άλλη γυναίκα- αλλά τον σύντροφό μου. Δεν πιστεύω όμως ότι μόνο αυτό ευθύνεται  που είμαι μόνη. Είναι και θέμα τύχης να βρεις τον ιδανικό άνθρωπο. Κάποιοι δεν τον βρίσκουν ποτέ».

Τέλος, όταν ερωτήθηκε για την πρόσφατη συνάντηση της με τον Γιώργο Σαμαρά στο Αθηνών Αρένα, που πρώτο αποκάλυψε το Yupiii, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Γενικότερα έχω κουραστεί να διαβάζω σενάρια για τη συγκεκριμένη σχέση. Από εκεί και πέρα είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όντως τον συνάντησα, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που δεν θα χαιρετούσα κάποιον που εκτιμώ και με τον οποίο έχω ζήσει πέντε στιγμές μαζί του», ενώ σχετικά με το αν κάποια σχέση της την έχει στιγματίσει, δεν δίστασε να παραδεχθεί: «Υπήρξε ένας άνδρας που με έκανε να αλλάξω θεωρία. Να δω τα πράγματα διαφορετικά. Υπήρξε και σχέση που με έκανε να θέλω κάτι πιο σοβαρό μαζί του».

Πηγή : yupiii.gr