Δούκισσα Νομικού: Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη αλλά και πόσο έχει αλλάξει η ίδια τα τελευταία 1-2 χρόνια.

Για τη συνεργασία της με το «ΌΛΑ»: «Ήταν πρόκληση. Είναι μεγάλο σχολείο και ο Θέμος και ο Βαγγέλης. Μ’αρέσει να βλέπω πώς λειτουργούνε στη δουλειά, είναι δυο ταλαντούχοι άνθρωποι. Κάθε χρόνο πήγαινα πολλές φορές καλεσμένη, πέρυσι είχα πάει 5 φορές. Άλλωστε, το ‘χω πει ότι η δική σου εκπομπή και αυτή του Θέμου και του Βαγγέλη είναι δυο εκπομπές που χαίρεσαι να πας ως καλεσμένος. Όταν μου το πρότειναν νόμιζα ότι ήταν σαρκασμός αλλά μου είπαν ότι όντως με θέλουν. Δεν το σκέφτηκα πολύ, περνάω υπέροχα πάντα και το δέχτηκα».

Μιλώντας για τον ρόλο της στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τίτλο “Λιμουζίνα”, και την αυτοπεποίθηση της γυναίκας που υποδύεται, η Δούκισσα Νομικού είπε πως είναι κάτι τελείως διαφορετικό από εκείνη. «Τώρα τελευταία, εδώ και 1-2 χρόνια, διεκδικώ αυτό που θέλω. Και στις φιλικές αλλά και στις ερωτικές μου σχέσεις αυτό που με ένοιαζε πάντα ήταν να μην στεναχωρηθεί ο άλλος. Έκανα πολλούς συμβιβασμούς για να νιώσει ο άλλος καλύτερα. Μ’ενδιαφέρει πολύ ο άλλος να ‘ναι καλά και πολλές φορές ξέχναγα τον εαυτό μου. Τώρα, όμως, βλέπω ότι πρέπει να ‘μαι κι εγώ χαρούμενη, όπως και είμαι».

Πηγή : yupiii.gr