Ναταλία Γερμανού: Μιλάει για τη Σπυροπούλου & αποκαλύπτει την ηλικία της!

Η Ναταλία Γερμανού επισκέφτηκε το πλατό του “Όλα”, το βράδυ της Δευτέρας, και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού για τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Έλενα Παπαβασιλείου, αλλά και την ανασφάλεια που νιώθει κατά καιρούς για την εικόνα της.

Η παρουσιάστρια του “Μες Στην Καλή Χαρά” παραδέχτηκε πως υπήρξαν στιγμές που υπήρξε ασυνεννοησία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα της εκπομπής, αποδίδοντας σε αυτή την ασυνεννοησία και την πολυσυζητημένη κίνησή της να κάνει πως αυτοπυροβολείται, την ώρα που η νεαρή συνεργάτιδά της προσπαθούσε να παρουσιάσει μια θεματική ενότητα της εκπομπής.

Μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Dancing With The Stars μίλησε με την Έλενα Παπαβασιλείου και μάλιστα όταν την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της υποσχέθηκε να της δώσει τόσο πολύ θετική ενέργεια, που σίγουρα δεν θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, όπως και έγινε τελικά. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι ποτέ δεν κατάλαβε πώς η Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκε εκτός της ομάδας του “Μες Στην Καλή Χαρά”, ενώ δεν δίστασε να την ευχαριστήσει δημοσίως για τη βοήθεια που έδωσε στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, ειδικά στο αντρικό κοινό.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε πως έχουν υπάρξει κατά καιρούς περίοδοι που έχει ανασφάλεια για το «αν περνάει η μπογιά» της, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να κάνει χιούμορ με την ηλικία της, και να δηλώσει πως είναι 4 χρόνια μεγαλύτερη από τον  Βαγγέλη Περρή. Όταν μάλιστα η Δούκισσα Νομικού ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Περρής είναι… 30 ετών, η Ναταλία Γερμανού επεσήμανε: “Όχι. Ο Βαγγέλης είναι 49 κι εγώ είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή του”.

Πηγή : yupiii.gr