Νίνο: Όσα εξομολογήθηκε λίγο πριν γίνει πατέρας

Ήθελε να ζήσει μια ζωή σαν παραμύθι. Και σήμερα, ο Νίνο, περιμένοντας το πρώτο του παιδί, ζει κάτι μαγικό. Αν και έχει περάσει δύσκολα στη ζωή του, τώρα πια παίρνει δύναμη από τη θετική ενέργεια και το χαμόγελο των ανθρώπων, το τραγούδι, τους στίχους που γράφει, αλλά και τη νέα του ζωή, που ο ίδιος θεωρεί ευλογία. Ο γνωστός τραγουδιστής σε μια εξομολόγηση καρδιάς.

Σε λίγους μήνες θα γίνετε πατέρας. Πώς αισθάνεστε;
Είναι μαγικό. Θα μπορώ να μιλήσω καλύτερα όταν έρθει το μωράκι μας στο σπίτι την πρώτη μέρα, γενικά το πρώτο διάστημα.

Ονειρεύεστε πώς θα είναι το μωράκι σας; Φαντάζομαι η αναμονή μέχρι να έρθει στον κόσμο είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα.
Τα σκέφτομαι όλα. Είναι πρωτόγνωρο για μένα. Όσοι έχουν κάνει οικογένεια, το ξέρουν, Ήθελα, όμως, να τα κάνω όλα στον χρόνο τους. Δεν ήθελα να φτάσω σαρανταπέντε χρονών και να μην προχωρήσει οικογενειακή. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη της ζωής.

Ονειρευόσασταν πάντοτε να κάνει οικογένεια; 
Βέβαια. Είμαι πολύ ρομαντικός. Τα θέλω όλα, όπως είναι στα παραμύθια.

Περάσατε ποτέ δύσκολα στη ζωή σας;
Εννοείται! Πέρασα δύσκολα στα πάντα! Προσωπικά, επαγγελματικά… Έζησα, επίσης, θέμα ζωής και θανάτου.

Φτάσατε κοντά στον θάνατο; 
Ναι. Όλοι έχουν περάσει ένα ατύχημα, μια ασθένεια. Όλοι έχουν ζήσει δύσκολα. Δεν υπάρχει καμία ζωή να είναι σπαρμένη μόνο με λουλούδια.

Βιώσατε στην πορεία της ζωής σας οικονομικές δυσκολίες; 
Φυσικά.

Έχει συμβεί να περάσετε το μήνα μόνο με 250 ευρώ; 
Μακάρι να είχα ζήσει με 250 ευρώ. Έχω περάσει για πολύ καιρό χωρίς τίποτα, με δανεικά μακαρόνια από το ψιλικατζίδικο. Ποιος δεν το έχει περάσει αυτό κάποια στιγμή στη ζωή του ή δεν το περνά;

Πηγή : yupiii.gr