Κώστας Μαρτάκης: Τι ακραίο έχει κάνει για έναν έρωτα;

Ο Κώστας Μαρτάκης τους χαρακτηρισμούς «σέξι» και «πανέμορφος» τους ακούει με αμηχανία, τη στιγμή που δουλεύει σκληρά και κατακτάει συνεχώς πράγματα στη μουσική σκηνή!
Για ακόμη μια φορά σάς συναντούμε στη Θεσσαλονίκη, την οποία σας έχουμε εντοπίσει να επισκέπτεστε και απλώς για διασκέδαση.
Γενικά αγαπώ τη Θεσσαλονίκη. Νιώθω σαν να είναι η πόλη μου. Εδώ ξεκίνησα την καριέρα μου και ο κόσμος με δέχτηκε με πολλή αγάπη. Μου αρέσει ο αέρας της πόλης και παρ’ όλα τα προβλήματα των ημερών οι Θεσσαλονικείς δεν χάνετε το κέφι σας. Μου αρέσει να έρχομαι για διακοπές στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, αλλά πιο πολύ μου αρέσει να κάνω εδώ ζωντανές εμφανίσεις. Νιώθω πολύ έντονα την αγάπη σας.
Αυτή τη φορά σάς συναντούμε στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου.
Βασικά θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Γιάννη Πλούταρχο για αυτή την τιμή που μου κάνει. Είναι μια συνεργασία που ήθελα πάρα πολύ. Μπορώ να πω ότι την ονειρευόμουν, γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της γενιάς του. Αγαπώ πολύ τα τραγούδια του και τον θαυμάζω ως καλλιτέχνη. Μου αρέσει επίσης που στη μέχρι τώρα πορεία του δεν έχει δώσει δικαιώματα για σχόλια. Στην παρέα μας θα είναι η Ελεάννα Παπαϊωάννου και ο Ιωακείμ Φωκάς. Ο χώρος όπου εμφανιζόμαστε μου είναι γνώριμος και οικείος και η συνεργασία μου με τον επιχειρηματία είναι άριστη και πάντα πολύ πετυχημένη. Αυτό το πρόγραμμα αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Στη Θεσσαλονίκη φαντάζομαι ότι θα περάσετε και τα Χριστούγεννα…
Ναι, τις γιορτές θα τις περάσουμε στη Θεσσαλονίκη, παρέα με τον υπέροχο κόσμο της.
Δεν σας ενοχλεί που θα είστε μακριά από το σπίτι σας;
Δεν είναι η πρώτη φορά που θα κάνω γιορτές μακριά από τους δικούς μου. Θα είναι συγκεκριμένα η έκτη, που Χριστούγεννα θα δουλεύω. Δεν με ενοχλεί, όμως, γιατί όλες αυτές τις φορές γιόρτασα τα Χριστούγεννα με ένα υπέροχο κεφάτο κοινό. Τις μέρες των εορτών είναι σημαντικό να τις περνάς με ανθρώπους που σου δείχνουν την αγάπη τους. Είμαι πολύ τυχερός που βιώνω κάτι τέτοιο.
Υποδεχτήκατε τη νέα σεζόν με το τραγούδι «Μου πήρες κάτι».
Είναι ένα τραγούδι που αγαπώ πολύ γιατί σιγά σιγά μεγαλώνοντας εγώ ωριμάζει και το ρεπερτόριό μου. Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Μάριος Ψιμόπουλος και οι στίχοι του τραγουδιού είναι της Ελένης Γιαννατσούλια, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και θεία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά. Το «Μου πήρες κάτι» βλέπω ότι αρέσει πολύ και ο κόσμος με αποδέχεται και σε κάτι διαφορετικό από ό,τι με έχει μάθει.
Εσείς δίνετε πολλά στις σχέσεις σας αμέσως ή ανήκετε στην κατηγορία που ακολουθούν αργά αργά βήματα;
Γενικά στις σχέσεις μου δεν μου αρέσει να σκέφτομαι, μου αρέσει να τα δίνω όλα από την αρχή. Είμαι άνθρωπος που παθιάζεται, αλλά δυστυχώς εδώ και λίγα χρόνια τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτήν την περίοδο είμαι αφοσιωμένος 100% στη δουλειά μου.
Λόγω έρωτα έχετε βγει εκτός ορίων;
Ναι, έχω βγει. Στον έρωτα λειτουργώ με πάθος και συναίσθημα.
Τι ακραίο θυμάστε τον εαυτό σας να έχει κάνει;
Να μαλώσω με όλη μου την παρέα για έναν έρωτα. Στο τέλος το μετάνιωσα, γιατί οι φίλοι και οι δικοί μας άνθρωποι είναι πάνω από όλα και πάντα δίπλα μας. Οι έρωτες έρχονται, φεύγουν. Οι αγάπες μόνο μένουν.
Αποφεύγετε να κυκλοφορείτε σε γνωστά μέρη αλλά και να μιλάτε για τη σύντροφό σας.
Δεν μου αρέσει να απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου. Αν θέλεις να μη σε δουν, θα πας σε μέρη που δεν σε εντοπίζουν. Αν δεν είναι κάτι σοβαρό, δεν έχω λόγο να το προβάλω απλώς για να υπάρχω σταmedia και τα περιοδικά.

Πηγή : yupiii.gr