Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η σχέση με τον Λαζόπουλο και η προσωπική του ζωή

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, στα χρήματα που έβγαλε από τη δουλειά του, τονίζοντας πως δεν αισθάνεται ενοχικά γι΄αυτό, αλλά και στη φάση που βρίσκεται η προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο.

Σχετικά με τη σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται αυτή σήμερα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξήγησε: «Νιώθω ότι είναι μια σχέση σεβασμού, εκτίμησης και πολύ βαθιάς αγάπης, σχεδόν συγγενικής, με τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν υπήρξε ποτέ ψυχρότητα μεταξύ μας, απλά έχουμε διαφορετικές ζωές και επιλογές. Όπως και με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που ειδικά κάποια περίοδο ήμασταν αυτοκόλλητοι φίλοι».

Παράλληλα, όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ρωτήθηκε αν έχει κερδίσει αρκετά χρήματα μέσα από τη δουλειά του και αν σήμερα, εν μέσω οικονομικής κρίσης, νιώθει άσχημα γι’αυτό, απάντησε: «Ναι, έχω κερδίσει χρήματα αλλά δεν αισθάνομαι καθόλου ενοχικά γι’αυτό, γιατί δούλεψα σκληρά».

Τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραδέχτηκε πως μέσω του έρωτα γνωρίζει καλύτερα και τον εαυτό του, ενώ σε σχετική ερώτηση για τη ζωή του αυτή την περίοδο, αρκέστηκε να απαντήσει: «Tώρα είμαι σε μια φάση που μπορώ να πω ότι είμαι καλά, αλλά μη ρωτήσεις περισσότερα».

Πηγή : yupiii.gr