Αντώνης Ρέμος : «Αν έχω προδοθεί στον έρωτα δεν το ξέρω»

Με αφορμή την πρεμιέρα του την ερχόμενη Παρασκευή στο «Αθηνών Αρένα» μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη συνεργασία τους αλλά και τη φιλική τους σχέση.

«Δεν είναι απλά μια συνεργασία, είναι μια συνεύρεση φίλων. Δεν κάναμε ποτέ παρέα αλλά ένιωσα ότι έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε επί σκηνής. Κάνουμε και παρέα εκτός μαγαζιού με τον Στέλιο ο οποίος θα μου μάθει και ψάρεμα» είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ  μιλώντας για τις διαφορετικές φάσεις στην προσωπική τους ζωή (ο Στέλιος Ρόκκος βγήκε πρόσφατα από μια μεγάλη σχέση), ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε ότι «αυτός είναι σε μια φάση αναστάτωσης ενώ εγώ ηρεμίας. Θα τον παρασύρω μάλλον στην ηρεμία». Το σχήμα του «Αθηνών Αρένα» συμπληρώνει η Ελένη Φουρέιρα.

Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε πως στον έρωτα δεν έχει προδώσει ποτέ. «Αν μ’ έχουν προδώσει δεν το ξέρω, δεν το ‘χω πάρει χαμπάρι αν έχει γίνει» πρόσθεσε ωστόσο.

Όσο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια στιγμή μια τηλεοπτική εκπομπή, ο Αντώνης Ρέμος είπε πως δεν του έχει «περάσει αυτή η τρέλα» και παραμένει κάτι που ο ίδιος επιθυμεί να κάνει, αλλά «έχει περάσει στους παραγωγούς, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά», όπως χαρακτηριστιικά ανέφερε.

Πηγή : yupiii.gr