Πέγκυ Ζήνα «Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι πανελίστες στις εκπομπές»

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην εκπομπή  “Κορίτσια Για Σπίτι” του MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV δίνοντας απαντησεις στους επικριτές της, ενω δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη ζωή με τη μικρή Ηλέκτρα.

Για τα δημοσιεύματα που ανέφερεαν πως η 37χρονη τραγουδίστρια ζει μια υπερπολυτελή και πολυέξοδη ζωή, η ίδια δήλωσε: «Δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνεται για την πολυτέλεια. Με τη δουλειά μου, μπόρεσα κι έφτιαξα τη ζωή μου γιατί δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Είχα και την τύχη να μου κάνουν πολύ καλά δώρα! Μ΄αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα. Να είμαστε με το καραβάκι μας και να γυρνάμε στα νησιά. Πέρα απ΄αυτό, δεν μου αρέσουν άλλες πολυτέλειες. Δεν είμαι αυτή που θα ξοδέψω όλα μου τα λεφτά στα ρούχα. Είμαι και ήμουν πάντα της φόρμας και του jean. Γι΄αυτό και δεν θεωρούμαι από τις fashion icon τραγουδίστριες. Θεωρώ υπερβολή να πάω να πάρω επώνυμα ρούχα του παιδιού, που μεγαλώνει και κάθε 3 μήνες αλλάζει νούμερο!».
Πώς αντιμετώπισε, όμως, η ίδια τα αρνητικά κατά καιρούς δημοσιεύματα: «Μόλις πήγαινα λίγο να στεναχωρηθώ έπαιρνα τόση αγάπη από τον κόσμο, και αυτό είναι το βασικό. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι πανελίστες στις εκπομπές. Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν λένε συνήθως τέτοια πράγματα. Αυτού του είδους τα σχόλια από έναν πανελίστα, που ας πούμε είναι 50 ετών και αυτό που έχει πετύχει στη ζωή του είναι να είναι στο πάνελ μιας παρουσιάστριας καινούργιας, και να κουτσομπολεύει… αυτού του είδους τα σχόλια δεν με πειράζουν! Καλά, άντε, πες εγώ τα αντιμετωπίζω. Οι δικοί μου άνθρωποι όμως;» ανέφερε.

Όσο για αυτά που τη συνδέουν μετά από τόσα χρόνια σχέσης με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, πρόσθεσε: «Ο μεγάλος έρωτας που είχαμε όταν γνωριστήκαμε, έδωσε τη θέση του στην αγάπη. Υπάρχει ακόμα έρωτας, αλλά δεν είναι αρρωστημένος. Αν δεν υπάρχει ασφάλεια κι εμπιστοσύνη, γιατί να είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο;», ενω για την κόρη τους, Ηλέκτρα, είπε: «Ο πιο όμορφος και πιο δύσκολος ταυτόχρονα ρόλος της ζωής μου είναι της μάνας. Με έχει κάνει και πιο ψύχραιμη στη δουλειά μου! Μπορώ και είμαι μια κανονική μαμά».

Πηγή : yupiii.gr