Κάτια Δανδουλάκη «Ναι, θα είμαι στην επιτροπή με τη Ζέτα παρουσιάστρια»

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Άντρες Έτοιμοι για Όλα» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, επιβεβαιώνοντας επίσημα τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «Dancing With The Stars».

«Μάλλον θα αρχίσει αρχές με μέσα Νοέμβρη. Θα είναι η ίδια επιτροπή με τη διαφορά ότι θα προστεθώ κι εγώ. Ναι, θα είναι και η Ζέτα. Κι εγώ στην επιτροπή» είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Πώς θα είναι όμως ως κριτής; Αυστηρή ή όχι; «Θα είμαι ο εαυτός μου, οπότε θα ‘μαι χαλαρή μπροστά στα παιδιά, άλλωστε πάντα το παρακολουθούσα με κέφι. Δε θα ‘μια αυστηρή αναγκαστικά, ειλικρινής θα είμαι, άλλωστε δεν πρόκειται για επαγγελματίες χορευτές».

Όσο για τις μειωμένες απολαβές τόσο της ίδιας όσο και των υπόλοιπων συντελεστών του τρίτου κύκλου του Dancing With The Stars αλλά και σε γενικότερο επίπεδο, η καταξιωμένη ηθοποιός δήλωσε κατηγορηματικά: «Αυτό ισχύει και μου φαίνεται παράλογο να μας εντυπωσιάζει. Είμαστε στην πιο καταστροφική στιγμή και είναι λογικό να πέφτουν στο ελάχιστο οι μισθοί. Δε σημαίνει ότι αυτό μας υποτιμά ή ότι υποτιμά τη δουλειά μας».

Πηγή : yupiii.gr