Πρωινό Mou AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλα τα νέα από τις οντισιόν!

Χωρίς συμβόλαιο με το Mega παραμένουν ακόμη , σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, ενώ συνεχίζονται οι οντισιόν για την ανεύρεση συνεργάτη που θα καλύψει το κενό των Τάσου Θεοδώρου και Μαίρης Συνατσάκη στο “Πρωινό Mou”.

Οι δύο παρουσιαστές, που κατάφεραν να χαρίσουν υψηλά νούμερα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Μega,  έχουν έρθει σε συμφωνία με το κανάλι αλλά εξακολουθούν να μην έχουν υπογράψει. Πληροφορίες τούς θέλουν δυσαρεστημένους από τις περικοπές που έχουν γίνει για μια ακόμη χρονιά στις οικονομικές τους απολαβές καθώς και στο μπάτζετ της εκπομπής -δυσαρέσκεια που μάλιστα εξέφρασαν κατά την συνάντησή τους με τον Πέτρο Μπούτο που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ, αύριο, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη οντισιόν για την ανεύρεση του νέου συνεργάτη της εκπομπής, και σε αυτήν θα πάρουν μέρος κυρίως μοντέλα, ενώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, από την πρώτη οντισιόν τα στελέχη του Μega αλλά και της εκπομπής δεν έμειναν απολύτως ευχαριστημένα: “Αυτό που από την αρχή επιθυμούσαμε ήταν το άτομο που θα βρεθεί να είναι ένα φρέσκο πρόσωπο που να έχει άνεση, χιούμορ και έξυπνη ατάκα” αναφέρει πηγή από το κανάλι.

Όσον αφορά στην πρώτη ημέρα των οντισιόν και στα άτομα που συμμετείχαν σε αυτή, έχουν ήδη γραφτεί τα ονόματα των Άννα Πρέλεβιτς, Λάουρα Νάργες, Αναστασία Περράκη και Άλκηστη Ανυφαντή, ενώ επίσης πήραν μέρος δύο μοντέλα και μία παρουσιάστρια από το MAD.  Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του Yupiii, από οντισιόν πέρασε και η Μελίνα Κόκκορη – η οποία είχε περάσει από οντισιόν και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη- αλλά και ο συμπαρουσιαστής του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο ραδιόφωνο του MAD.

Τέλος, “παίζει” έντονα και το όνομα της Φλορίντας Πετρουτσέλι, η οποία όπως είχαμε γράψει αποκλειστικά χθες, συζήτησε με στελέχη του Mega για την παρουσία της στο Πρωινό Mou.

Πηγή : yupiii.gr