Μαρίνα Καλογήρου : Τι λέει για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Η Μαρίνα Καλογήρου, πρωταγωνίστρια της ταινίας “Αν… “ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αποφεύγει τις συνεντεύξεις. Εκτός κι αν έχει κάτι να πει, όπως τώρα.

To Αν… είναι η πρώτη κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πώς ήταν η συνεργασία σας;
Πολύ καλή από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν πολύ δεκτικός στον τρόπο μου κι εγώ στον δικό του κι έτσι συνεργαστήκαμε χωρίς δυσκολίες. Ειδικά για τον Χριστόφορο αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί κρατούσε τριπλό ρόλο: σεναριογράφου, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή.
Τι θαύμασες στον Χριστόφορο, αλλά και τι σε «δυσκόλεψε» στη συνεργασία σας;
Θαυμάζω την ικανότητά του να χειρίζεται έξυπνα και γρήγορα 500 πράγματα το λεπτό και αυτό ασταμάτητα, επί μήνες. Δεν μπορώ να πω πως κάτι με δυσκόλεψε, γιατί ακόμα κι όταν διαφωνούσαμε είχα πάντα στο νου μου να τον βοηθήσω και να τον υποστηρίξω σ’ αυτό που κάνει και όχι να τον δυσκολέψω. Έτσι, κάποιες λίγες φορές που ζοριστήκαμε έκανα πίσω. Κι ο Χριστόφορος, επειδή είναι πολύ έξυπνος, αλλά και πολύ εντάξει, το εκτιμούσε και το αναγνώριζε. Δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ.

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις σου. Γιατί απέχεις από τη δημοσιότητα και τα μίντια;
Όταν δίνεις μια συνέντευξη, απευθύνεσαι σε πολύ κόσμο. Κι όταν απευθύνεσαι σε πολύ κόσμο, πιστεύω πως πρέπει να έχεις κάτι σημαντικό να πεις. Κι εγώ δεν νιώθω ότι έχω να πω κάτι που θα αφορά σε τόσους ανθρώπους.
Από μετριοπάθεια;
Όχι, δεν είναι μετριοπάθεια. Ειλικρινά έτσι νιώθω. Νιώθω πως δεν έχω φτάσει ακόμα σ’ αυτό το επίπεδο ωριμότητας και σοφίας ώστε να μοιραστώ δημόσια τις σκέψεις μου και τις απόψεις μου. Προς το παρόν τουλάχιστον. Μπορεί σε 5 ή σε 10 χρόνια να νιώθω πιο κατασταλαγμένη και ώριμη μέσα μου και να έχω πράγματα να πω.

Πηγή : yupiii.gr