Τόνι Μαυρίδης : Τα 400.000 ευρω που διεκδικεί από την Έλενα Παπαρίζου, οι «συνεργάτες που την επηρεάζουν» και η νέα του σύντροφος

Για όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα σ’ εκείνον και την Έλενα Παπαρίζου μίλησε ο Τόνι Μαυρίδης στον Νάσο Γουμενίδη και το περιοδικό EΓΩ weekly.

Ο Τόνι Μαυρίδης παραδέχτηκε ότι ζητά με αγωγή του 400.000 ευρώ από την Έλενα Παπαρίζου για διαφυγόντα κέρδη: «Δυστυχώς, η εξέλιξη των πραγμάτων μάς οδηγεί στα δικαστήρια. Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ και δεν το ήθελα. Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος να λύσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι αλήθεια ότι ο δικηγόρος μου, την επόμενη εβδομάδα θα προβεί σε κατάθεση αγωγής, προκειμένου να διεκδικήσω τα χρήματα που μου αναλογούν από το 20% της εταιρίας που έχουμε από κοινού. Η κίνηση αυτή δεν είναι εγωιστική, αλλά όταν ξαφνικά το “μας” γίνεται “μου”, τότε οφείλω να διεκδικήσω αυτά για τα οποία δούλεψα επί χρόνια και ποτέ δεν πήρα» δηλώνει ο Τόνι Μαυρίδης ο οποίος αποκαλύπτει ότι στην αρχή είχε γίνει προσπάθεια να τα βρουν εξωδικαστικά αλλά στο ραντεβού που είχε οριστεί στις 11 Ιουλίου για να συζητήσουν, η Έλενα Παπαρίζου δεν εφμανίστηκε ποτέ.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι πέρα από αυτή την κατάσταση, η οποία τον θλίβει, βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του, ενώ δεν διστάζει να κάνει λόγο για δύο συνεργάτες της Έλενας Παπαρίζου «οι οποίοι την επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό» και για τους οποίους ο ίδιος έχει τη χειρότερη γνώμη.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν η απόφαση για τον χωρισμό ήταν δική του, απάντησε: «Η απόφαση να χωρίσουμε ήταν κοινή και το αποτέλεσμα αυτής μου έκανε πολύ καλό. Ξεχώρισα “φίλους”, εκτίμησα συμπεριφορές και πείστηκα ότι ο Θεός γελάει όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Επίση,  φάνηκε περίτρανα ότι η κρίση όντως έφερε ξεκαθαρίσματα. Σε όλα τα επίπεδα…» απάντησε ο Τόνι Μαυρίδης.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι ο χωρισμός του από την Έλενα Παπαρίζου του έκανε καλό και σε επαγγελματικό επίπεδο, «καθώς έπαψα να ασχολούμαι αποκλειστικά με την Έλενα κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και με άλλους καλλιτέχνες  όπως τον Σάκη Ρουβά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Πάνο Κιάμο, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Σταμάτη Γονίδη καθώς  και με σημαντικούς καλλιτέχνες του εξωτερικού. Από την άλλη, μετά το χωρισμό μας είχα να  αντιμετωπίσω και αντιμετώπισα το χαρακτηρισμό του “χαραμοφάη”. Διότι κανείς δεν  γνώριζε τι πραγματικά έκανα για την Παπαρίζου. Βαρέθηκα να κουβαλάω την ταμπέλα του “Φύλακα-Αγγέλου”. Η Έλενα γνωρίζει πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και για την καριέρα της».

Όσο για το τι του λείπει από την πρώην σύντροφό του: «Μου λείπουν οι στιγμές που περνούσαμε με τους μουσικούς μαζί στις περιοδείες της Έλενας» αρκέστηκε να σχολιάσει και, τέλος, ξεκαθάρισε πως το κεφάλαιο «Ελενα» έχει κλείσει οριστικά για εκείνον και πως με τη νέα του σχέση είναι ευτυχισμένος καθώς όπως είπε «Η Εύα με καταλαβαίνει, μου έχει σταθεί και στα εύκολα και στα δύσκολα και με συμπληρώνει».

Πηγή : yupiii.gr