ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Διαψεύδει το δημοσίευμα περί χλιδάτων διακοπών

Σκληρή είναι η απάντηση που δίνει ο πρώην πρωθυπουργός, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του, στην εφημερίδα “Δημοκρατία” διαψεύδοντας κατηγορηματικά το δημοσίευμα το οποίο έκανε λόγο για χλιδάτες διακοπές του ίδιου και της συζύγου του σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη, σύμφωνα μάλιστα με το οποίο, ο Γιώργος Παπανδρέου πλήρωνε 1.020 ευρώ τη βραδιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το ζεύγος Παπανδρέου όντως διαμένει σε ξενοδοχείο στα Χανιά “αλλά το τίμημα που καταβάλουν είναι απείρως μικρότερο από το αναφερόμενο στα δημοσιεύματα”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο πρώην πρωθυπουργός, “ζήτησε να καταβάλει το σχετικό τίμημα παρά την αρχική πρόταση εκ μέρους της διεύθυνσης του ξενοδοχείου για φιλοξενία του”.

Στη συνέχεια, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού επιτίθεται ευθέως στην εφημερίδα Δημοκρατία λέγοντας ότι δεν είχαν σκοπό να ασχοληθούν ξανά με δημοσιεύματα του εν λόγω εντύπου όπως είχαν κάνει με το “κατάπτυστο” όπως το χαρακτηρίζουν δημοσίευμα της 5ης Αυγούστου αλλά “αυτή τη φορά όμως, έχει σημασία η γραμμή αναπαραγωγής της δήθεν είδησης, χωρίς διασταύρωση, χωρίς καν να επιδιώξουν να μάθουν την αλήθεια, που μαρτυρά με σαφήνεια τους πρόθυμους να συμβάλλουν για τους δικούς τους γνωστούς λόγους στη λάσπη κατά του Γιώργου Παπανδρέου”.

Στο πλαίσοιο της απάντησης οι υπεύθυνοι του γραφείου δράττονται της ευκαιρίας να αναφερθούν στο συνολικό έργο του πρώην Πρωθυπουργού από τη δική τους οπτική γωνία.

“Θα θέλαμε όμως με την ευκαιρία αυτή, να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι, είναι σε εμάς απολύτως γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι δήθεν υπηρέτες της αλήθειας και της δικαιοσύνης κόπτονται.

Οι Έλληνες καταφέραμε επί δύο χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρώ, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε λιποτακτήσει, όταν όλοι στο εξωτερικό μας είχαν τελειωμένους και όταν κανονικά η Ελλάδα, ο κάθε Έλληνας, θα είχε ζήσει την εθνική τραγωδία της βίαιης χρεοκοπίας από το Μάϊο του 2010.

Και μάλιστα, τα καταφέραμε στις χειρότερες δυνατές συνθήκες.

Με το πρωτογενές έλλειμμα στα 25 και όχι στα 4-5 δις ευρώ, που καταφέραμε να είναι σήμερα, με πολιτική σύγκρουση στην Ελλάδα για τις μεγάλες και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, την οποία πρωτίστως καλλιεργούσαν όσοι σήμερα παριστάνουν τους τιμητές, χωρίς κυβερνητική συνεργασία, χωρίς Ολάντ, χωρίς Μόντι στην Ε.Ε. χωρίς μια επιθετικά δραστήρια ΕΚΤ στις αγορές ομολόγων, χωρίς την κατανόηση ότι το πρόβλημα δεν είναι απλά η Ελλάδα αλλά οι αδυναμίες της Ευρωζώνης.

Είναι, λοιπόν, κατανοητοί οι φόβοι των εμπνευστών και των συγγραφέων αυτών των ρυπαρογραφημάτων, που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτούς της επιβεβαίωσης των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου, που κάθε μέρα βλέπουν ότι αναδεικνύει η ίδια η πραγματικότητα” λένε καταλήγοντας.

Πηγή : radar.gr