Σύνδεση στην πηγή…
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε τον Μάιο από ένα δροσερό γλυκό που θα μας θυμίσει καλοκαίρι; Αν ψάχνατε επιδόρπιο για τα τραπέζια που θα οργανώσετε από εδώ και πέρα, μόλις το βρήκατε. Τα επόμενα ευχάριστα νέα είναι ότι περιλαμβάνει ζελέ, φράουλες και κρέμα -συστατικά στα οποία τα παιδιά ποτέ δεν αντιστέκονται. Τι θα χρειαστείτε 1 φακελάκι ζελέ φράουλα 15 μικρές φράουλες 2 ποτήρια γάλα (ή 400ml) 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας κούσταρ πάουντερ 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 200 γραμμάρια φυτική κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε τον Μάιο από ένα δροσερό γλυκό που θα μας θυμίσει καλοκαίρι; Αν ψάχνατε επιδόρπιο για τα τραπέζια που θα οργανώσετε από εδώ και πέρα, μόλις το βρήκατε. Τα επόμενα ευχάριστα νέα είναι ότι περιλαμβάνει ζελέ, φράουλες και κρέμα -συστατικά στα οποία τα παιδιά ποτέ δεν αντιστέκονται. Τι θα χρειαστείτε 1 φακελάκι ζελέ φράουλα 15 μικρές φράουλες 2 ποτήρια γάλα (ή 400ml) 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας κούσταρ πάουντερ 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 200 γραμμάρια φυτική κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
Μπισκότα τύπου Digestive για το σερβίρισμα
Τι πρέπει να κάνετε Βήμα 1ο Διαλύετε το ζελέ με ένα ποτήρι βραστό νερό και προσθέτετε ένα ακόμη κρύο ποτήρι νερό. Το αφήνετε στο ψυγείο για 45 λεπτά. Συνέχεια εδώ…