Οι Locomondo και η Νατάσσα Μποφίλιου στο 34o River Party

Αυτή την χρονιά, το River Party θα είναι καλύτερο από ποτέ, με περισσότερες προτάσεις ψυχαγωγίας και με δυνατές υπογραφές από την …
Ελλάδα και το εξωτερικό όπως ακριβώς υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή! Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και ήδη ανακοινώθηκε η συμμετοχή των Thievery Corporation, της κορυφαίας live μπάντας που αγαπάει το ελληνικό κοινό.
Πάνω από είκοσι μουσικά σχήματα (συγκροτήματα και γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες) θα εμφανιστούν στο φετινό River Party.

Ανάμεσά τους και δύο δυνατές υπογραφές της νεότερης ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι Locomondo, το επταμελές σχήμα που με όχημα την reggae, την ska και τους latin ρυθμούς κερδίζουν την αγάπη του κοινού όπου κι αν εμφανίζονται -κάτι που απέδειξαν και πέρυσι στο Νεστόριο συντονίζοντας όλον τον κόσμο του φεστιβάλ σε μία συναυλία με αστείρευτο κέφι, χορό και τραγούδι – θα είναι και φέτος στο Νεστόριο.

 Για πρώτη φορά όμως το River Party, θα υποδεχτεί μία σπουδαία τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς με πηγαίο ταλέντο, την υπέροχη Νατάσσα Μποφίλιου. Με νέο δίσκο στο ενεργητικό της, sold out εμφανίσεις πρόσφατα στην Αθήνα και μία παρέα νέων ταλαντούχων μουσικών, έρχεται στο River Party, εκεί δίπλα στο ποτάμι του Αλιάκμονα.

34ο River Party – Γιατί…υπάρχει ένα καλοκαιρινό ραντεβού που δεν χάνει κανείς… 
http://www.facebook.com/RiverPartyNestorio


Πηγή : culturenow.gr