Κωνσταντίνος Αργυρός : «Δεν με έμαθε ο κόσμος μέσα από μια σχέση»

Για τις οικονομικές δυσκολίες του παρελθόντος, τους έρωτες, τα παιδιά αλλά και τη δημοσιότητα μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι».

Με αφορμή τον τίτλο της νέας του επιτυχίας «Ποτέ ξανά», ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογήθηκε ότι έχει νιώσει και αυτός προδωμένος από μια σχέση στο παρελθόν: «Επειδή είμαι άνθρωπος ρομαντικός και δείχνω εύκολα εμπιστοσύνη, ναι, μου έχει συμβεί παρόμοιο σκηνικό. Μετά, ξαναέκανα το ίδιο λάθος, και θα ξαναεμπιστευτώ, γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος».

«Δεν νομίζω ότι με άλλαξε η αναγνωρισιμότητα, με αλλάζει χρόνο με το χρόνο η ηλικία μου, δηλαδή όσο μεγαλώνω και κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι, ωριμάζω σαν άνθρωπος, κάνω αυτά που έκανα και πιο μικρός, απλά δεν εκτίθεμαι πολύ, δηλαδή αν βγω με μια κοπέλα, δε θα το διατυμπανίσω» ανέφερε ο νεαρός τραγουδιστής όσον αφορά τη δημοσιότητα, συμπληρώνοντας σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Από τη στιγμή που κάνω κάτι που αγαπάω και αυτή είναι η δουλειά μου, καλό είναι να με μάθει ο κόσμος με αυτό που με έμαθε από την αρχή, δεν με έμαθε από μια σχέση».

Πώς είναι όμως όταν είναι ερωτευμένος; «Δεν είμαι και πολύ καλά. Είμαι αφοσιωμένος. Υπάρχει μια κινητικότητα στο κεφάλι μου, όλα τα συναισθήματα είναι στα φόρτε» ανέφερε, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε: «Είμαι πιστός όταν καψουρεύομαι και βέβαια έχω πληγωθεί κιόλας. Αν δεν πληγωθούμε δεν είμαστε άνθρωποι». Όσο για το ενδεχόμενο ενός παιδιού εκτός γάμου, αποκάλυψε πώς θα το τολμούσε: «Ναι, βέβαια θα το έκανα. Γιατί όχι; Κάποια στιγμή όμως στην πορεία θα παντρευόμουν».

Τέλος, ο ανερχόμενος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν αυτός και η οικογένειά του: «Οι γονείς μου παλέψανε ιδιαίτερα για να έχουμε τα απαραίτητα. Είμασταν τρία παιδιά και ο μπαμπάς μου έκανε 2-3 δουλειές, η μητέρα μου ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά της. Εγώ στο γυμνάσιο και στο λύκειο δεν είχα λεφτά να αγοράσω σοκολάτα, γι΄αυτό εκτίμησα τα λεφτά».

Πηγή : yupiii.gr