Αγγελική Νικολούλη: «Ήταν μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής μου»

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» για το νέο της ξεκίνημα στον Alpha με το «Φως Στο Τούνελ» και τη χρονιά που έμεινε εκτός τηλεόρασης.

«Ένιωθα αγωνία για το αποτέλεσμα, αλλά και συγκίνηση. Στην αρχή ομολογώ ότι είχα λιγάκι και το τρακ της “πρωτάρας”. Όταν, όμως, διέκρινα τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα της παραγωγής, προσαρμόστηκα, χαλάρωσα, βρήκα τον ρυθμό μου και ένιωσα σαν να μην είχα φυγει ούτε για μια μέρα από την οικογένεια του ALPHA» fδήλωσε η επιτυχημένη δημοσιογράφος.

Όσο για τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής: «Δεν περίμενα τα νούμερα για να διαπιστώσω την ανυπομονησία του κόσμου. Το εισέπραττα όλο αυτό το διάστημα απουσίας μας από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Όπου κι αν βρισκόμουν ο κόσμος εξέφραζε με πολλούς τρόπους την αγάπη του και ανυπομονούσε για την επιστροφή του “Τούνελ”» σχολίασε.

Τέλος, μίλησε για τη δύσκολη φάση στην προσωπική της ζωή, μετά το πρόσφατο διαζύγιό της: «Για ένα διάστημα όντως πιέστηκα πολύ, γιατί έπρεπε να σηκώσω το βάρος του χωρισμού και τις υποχρεώσεις του, αλλά και αυτό της δουλειάς μου. Ήταν μία από τις χειρότερες και πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Είμαι, όμως, άνθρωπος που κοιτάω μπροστά και δίνω θέση στα καλύτερα που έρχονται».

Πηγή : yupiii.gr