«Ήταν δύσκολο πολύ με το μωρό στη θερμοκοιτίδα»

Καλεσμένος στο Πρωινό Ant1 ήταν σήμερα ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος μίλησε για την πατρότητα αλλά και τη δική του σχέση με τους γονείς του.

«Τα πράγματα με την γέννηση του γιου μου έγιναν βεβιασμένα. Ευτυχώς, ο γιος μου είναι μαζί μας τώρα», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο ηθοποιός μίλησε για τον πρόωρο ερχομό του μικρού Ιάσονα στη ζωή περιγράφοντας την στιγμή που το έμαθε:

«Έτυχε τις τρεις ώρες του 24ώρου που εγώ δεν μπορώ. Έπαιζα στην παράσταση εκείνη την ώρα. Τώρα με τι μυαλό έπαιξα, ένας θεός το ξέρει. Είπα στους άλλους “κάντε γρήγορα, η γυναίκα μου γεννάει”. Παίξαμε το έργο και έφυγα για το μαιευτήριο».

«Ήταν δύσκολο πολύ με το μωρό στη θερμοκοιτίδα. Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο θέλουν στήριξη και ο σύντροφός τους πρέπει να κρατάει τα μπόσικα. Θέλει πολλή δύναμη και πολλή κατανόηση γιατί συμβαίνουν διάφορα, τόσο σε σχέση με την υγεία, όσο και ψυχολογικά», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, συμβουλεύοντας παράλληλα τους άνδρες που θα βρεθούν στη θέση του να δείξουν ψυχραιμία.

Παράλληλα ο ηθοποιός έκανε και μία αναδρομή στην δική του παιδική ηλικία και μίλησε για την σχέση του με τους γονείς του: «δεν ήμουν λάθος σε πολλά πράγματα γιατί οι γονείς μου δεν ήταν λάθος. Τους αγάπησα πολύ τους γονείς μου και με αγαπήσανε. Δεν με καπέλωσαν ποτέ και πάντα με άφηναν να βρω τι είναι αυτό που μου ταιριάζει, με λίγη καθοδήγηση βέβαια» είπε τονίζοντας ότι δεν έφαγε ποτέ ξύλο.

Πηγή : newsbeast.gr