Έλλη Κοκκίνου: «Ο Αλέξανδρος είναι ο άντρας της ζωής μου»

Σε συνέντευξή της στο ένθετο «Glam» του Ελεύθερου Τύπου, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την προσωπική της ζωή, εξηγώντας πως έχει αποδεχθεί την ενασχόληση των media με αυτή, για τον γιο της Αλέξανδρο, αλλά και για τη στάση της απέναντι στους άνδρες. Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα των δηλώσεών της:

 Για τον γιο της Αλέξανδρο:
«Είμαι καψούρα μαζί του! Το άγγιγμα του, η ανάσα του, το “καλημέρα” του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου… (…) Ο γιος μου είναι ο μοναδικός άντρας της ζωής μου. Τα ωραιότερα “σ’ αγαπώ” είναι όλα τα “σ’ αγαπώ” του γιου μου. Α, και το “κοριτσάρα μου θα σε παντρευτώ” που μου λέει. Βέβαια απ’ ότι θυμάμαι κι εγώ έλεγα στον μπαμπά μου ότι θα τον παντρευτώ».

Για το γεγονός ότι δεν μένει πλέον μαζί με τον πατέρα του μικρού:
«Δεν μεγαλώνω μόνη μου τον Αλέξανδρο. Έχω τη βοήθεια της μητέρας μου. Ωστόσο, υπάρχουν δυσκολίες. Υπάρχει αυτή η μοναξιά και κάποιες στιγμές που θα ήθελες να μοιραστείς με τον μπαμπά του ή τον σύντροφό σου, σαν οικογένεια. Αλλά τι να κάνουμε; Όλα είναι μέσα στη ζωή».

Για τη δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής:
«Δεν έχω κάτι να κρύψω για τη ζωή μου, δεν κάνω κάτι κακό, δεν παρανομώ, δεν πειράζω κάποιον. Γιατί να κρυφτώ; Δεν είναι ευχάριστο να βλέπω τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα. Από την άλλη, όμως, αν δεν ήθελα να συμβαίνει αυτό, ας κάτσω σπίτι μου και ας σταματήσω να κάνω τη δουλειά που κάνω».

Για τις ερωτικές σχέσεις της:
«Εμένα δεν μου αρέσει να ευνουχίζω τους άνδρες. Θεωρώ ότι τους αποδυναμώνω και ότι χάνουν την ανδροπρέπειά τους. Θέλω να υπάρχει μια ισορροπία σε μια σχέση. Δεν με νοιάζει ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορη».

Πηγή : yupi.gr