Σίσσυ Χρηστίδου : “Έχω υποθυρεοειδισμό και ήταν δύσκολο να χάσω κιλά”

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Prevention”, η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ μίλησε για τις “στιγμές ευτυχίας” που ζει με τους δύο άντρες της ζωής της: τον γιο και τον σύζυγό της.

“Από μικρή πάσχω από υποθυρεοειδισμό κι έτσι ήταν δύσκολο να απαλλαχθώ από τα κιλά της εγκυμοσύνης” δήλωσε η 31χρονη παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως στην προσπάθειά της την βοήθησε η βιοπαθολόγος της, Μαρία Ψωμά: “Η Μαρία, με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, με βοήθησε να επανέλθω στα κιλά που ήμουν πριν από τη γέννα… Πάντα είμαι δύο κιλά πάνω ή δύο κάτω από το συνηθισμένο βάρος μου. Προσπαθώ να προσέχω, χωρίς όμως να κάνω υπερβολές. Απλώς, όταν νιώσω ότι ξεφεύγω, θα κάνω πιο προσεκτική διατροφή για μερικές μέρες… Συνήθως τρώω ό,τι μαγειρεύω για την οικογένειά μου, δηλαδή όσπρια, κρέας, λαδερά κλπ. Νομίζω ότι, αν ακολουθείς την ίδια διατροφή με το παιδί σου, είσαι σε πολύ καλό δρόμο, γιατί αυτή είναι η πιο ισορροπημένη. Η μόνη άσκηση που κάνω είναι οι επισκέψεις σε πάρκα και παιδότοπους”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε πως είναι, από τη φύση της, αισιόδοξος άνθρωπος: “Ήμουν πάντα από τους ανθρώπους που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο. Θεωρώ βέβαια πως είμαι όντως πολύ ευνοημένη από την τύχη και όσα είχα ονειρευτεί στη ζωή μου, ο Θεός μού τα έδωσε απλόχερα! Αλλά και στις δυσκολίες που μου παρουσιάστηκαν κρατούσα τα θετικά στοιχεία και παρέμενα πάντα αισιόδοξη και χαμογελαστή” ήταν τα λόγια της, ενώ όταν ρωτήθηκε τι είναι για εκείνη ευτυχία, απάντησε: “Η ευτυχία είναι στιγμές. Συνήθως, οι στιγμές της δικής μου ευτυχίας είναι κλεισμένες στους τέσσερις τοίχους κι έχουν φυσικά, πρωταγωνιστές τα αγόρια μου”.

Πηγή : yupi.gr