Δέσποινα Βανδή: «Ολη η αλήθεια για το μιούζικαλ που σκέφτομαι»

Ακόμη πιο κοντά στο ενδεχόμενο να κάνει μιούζικαλ βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το θέμα στο πάρτι της καλής της φίλης Ελλης Κοκκίνου, όπου ήταν καλεσμένη: «Είναι κάτι που υπάρχει πολύ έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το οποίο πραγματικά το ψάχνω. Δεν ξέρω κατά πόσον θα γίνει με το συγκεκριμένο δίδυμο των Ρήγα-Αποστόλου με το οποίο ακούστηκε ότι θα δουλέψουμε, γιατί με τα παιδιά έχουμε χαθεί και δεν ξέρω εάν οι συγκεκριμένοι θα έχουν χρόνο για να κάνουμε κάτι μαζί. Σε κάθε περίπτωση εγώ το κοιτάζω όμως».

Στο παρελθόν, αρκετά δημοσιεύματα σχετικά με ενδεχόμενη συμμετοχή της στην Eurovision έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Θα πήγαινε στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού; «Ε, όχι! Εχω μεγαλώσει πια για την Eurovision».

Μιλώντας για την σχέση της με την Ελλη Κοκκίνου, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ότι την γνώρισε σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της (της κας Κοκκίνου) και πιο συγκεκριμένα όταν η Ελλη έβγαινε από μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

«Με την Έλλη έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση που μετράει πάρα πολλά χρόνια και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί της και φέτος και προηγούμενες χρονιές που κάναμε πράγματα μαζί. Γενικά, όταν ξέρεις έναν άνθρωπο τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για την καλή μας σχέση. Το μυστικό, πιστεύω, για όλες τις σχέσεις είναι να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και βασικά… αλήθεια».

Πηγή : star.gr