Αναζητούμε Τον Θεό, απλά, ειρηνικά κι ελπιδοφόρα.

 

Την Καλημέρα μου θα πω και κάνω ομολογία.

Όλους μας σώζει Ο Θεός, με Σταυρική Θυσία.

Πιστεύω, Ελπίζω και Αγαπώ και φόβο δεν κατέχω.

Γνωρίζω φωτισμένο πνευματικό, Δώρο Του Ιησού Χριστού.

Και ο Πνευματικός μου, μ’ οδηγεί σε δρόμο μετάνοιας, που πάει να πει ότι στα δύσκολα, προσεύχεται για μένα. Μου ορίζει Θεία Μετάληψη, ως θεραπεία ακλόνητη για Ουράνια Βασιλεία.

 

Εμπρός στον Παντοδύναμο Θεό, όλοι μας είμαστε “ένα”.

Παρόλα ταύτα οι όποιες διαφορές, έχουν να κάνουν με την βαρύτητα, που μας έλκει στην κοσμική ζωή και με την επιτάχυνση του εγωισμού μας, που μας εκτοξεύει μακριά Του.

 

Προσέχουμε ποιος μας ομιλεί και τι ακριβώς, μας ομολογεί.

Κάποιοι ανάλγητοι, ίσως και ασυνείδητα, τον Λαό τρομοκρατούν και τους άλλους κατηγορούν, δεν έχουν να προτείνουν, έστω μια κάποια Λύση. Συχνά πυκνά περιαυτολογούν, πολλά  “εγώ” αραδιάζουν και με λόγια πολλά περίτεχνα, μας φέρνουν απελπισία.

 

Είμαι απ’ όλους ο χειρότερος και λίγα έχω στη ζωή μου καταφέρει, ωστόσο είμαι του Ιησού Χρίστου, Αυτόν προσπαθώ να υπηρετώ, να ομολογώ, σ’ Αυτόν μόνον ελπίζω. Μέσα από την καρδιά μου σας παρακαλώ, να έχουμε υπόψιν μας, πως όποιος μας οδηγεί σε απελπισία, δεν είναι πρόσωπο του Θεού, διότι σε κάθε ορθόδοξο χριστιανό, η απελπισία είναι αμαρτία. Να γνωρίζουμε λοιπόν, οποίος με το Θεό πορεύεται, για ελπίδα και ειρηνική ζωή πάντα θα μας μιλάει.

 

Ζει ο Θεός, μας Αγαπά και όλους μας Αναμένει.

Η ταπεινή μας προσευχή όλα τα θεραπεύει.

Έλα γλυκύτατε Ιησού Χριστέ, γνωρίζεις κάθε πρόβλημα που έχουμε στην ζωή μας, θεράπευσε μας την ψυχή, το πνεύμα μας και όλη την Ζωή μας.