Thodoris Kalabokis: 5 λόγοι για να με στηρίξεις στις Ευρωεκλογές.

Thodoris Kalabokis

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Kyriakos Mitsotakis για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου έδωσε στα 29 μου χρόνια, να είμαι ο μικρότερος σε ηλικία υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νεα Δημοκρατία.

Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τη γενιά μου. Μια γενιά με απίστευτες δυνατότητες, που δοκιμάστηκε μέσα στην κρίση και ζητάει ευκαιρίες για να δείξει τι αξίζει.

Ωραία Καλαμπόκη, συμβολίζεις την ηλικιακή ανανέωση. Αυτή είναι η πρώτη σκέψη που θα έκανε κανείς για εμένα. Καλά μέχρι εδώ! Τι άλλο πέρα από αυτό;

5 λόγοι για να με στηρίξεις στις Ευρωεκλογές.

Συνδύασα αρμονικά τις σπουδές μου και την εργασία μου στον ιδιωτικό τομέα, με την πορεία μου και την προσφορά μου στα κοινά. Μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό μου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://nd.gr/kalampokis-thodoris

Έχω μάθει να δουλεύω σε ομάδες και να φέρνω το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι Έλληνες φοιτητές του London School of Economics, μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν πρόεδρο τους για 3 συνεχόμενα χρόνια. Φτιάξαμε μια φοβερή ομάδα και κερδίσαμε ένα από τα LSE Stars Awards, ανάμεσα σε 80 κοινότητες φοιτητών άλλων χωρών.