«Η λίμνη των κύκνων» στο Μέγαρο Μουσικής

Αστέρια του χορού που πρωταγωνιστούν στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, από τα Μαριίνσκι, το Κρεμλίνο, το Κόβεντ Γκάρντεν, την Όπερα του Παρισιού, το American Ballet Theatre, το Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο, το Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου φθάνουν στην Αθήνα με σκοπό να σαγηνεύσουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του κλασικού μπαλέτου. 
Το κλασικό αριστούργημα του Πιοτρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι, «Η λίμνη των κύκνων» ανεβαίνει από τις 16 έως και τις 23 Δεκεμβρίου και μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων από τις 25 έως τις 30 Δεκεμβρίου, για είκοσι δύο παραστάσεις (απογευματινές και βραδινές) στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής.

Από τα πιο αγαπημένα μπαλέτα στον κόσμο, «Η λίμνη των κύκνων» σε χορογραφία Λεβ Ιβάνοφ, Μαριούς Πετιπά και Αλεξάντρ Γκόρσκι παρουσιάζεται στο Μέγαρο με χορογραφικές παρεμβάσεις του Αντρέι Πετρόφ, σκηνικά Στανισλάβ Μπενέντικτοφ και κοστούμια της Όλγα Πολιάνσκαγια.

Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι υπέροχοι «κύκνοι» του Μπαλέτου του Κρεμλίνου. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Μπαλέτου είναι ο Αντρέι Πετρόφ. 

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει

Πηγή : www.newsbeast.gr/