Ο Γιάννης Χαρούλης για 10 εμφανίσεις, στο Σταυρό του Νότου

Ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Χαρούλης, θα βρεθεί μαζί με την εξαιρετική μπάντα του στο Σταυρό του Νότου για 10 εμφανίσεις, από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Από τις 11 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον Σταυρό του Νότου τα τραγούδια γίνονται «Μαγγανείες» του καλού, γιατρικό και μαγικά φίλτρα.

Ο Γιάννης Χαρούλης φτιάχνει για μια ακόμα χρονιά ένα πρόγραμμα με τα βασικά υλικά. Με τραγούδια που είναι ριζωμένα στο κέντρο του συναισθήματος και της συλλογικής μνήμης. Τραγούδια που έρχονται από παντού. Τραγούδια που σε πάνε παντού. Από τόπο σε τόπο και από χρόνο σε χρόνο. Πολλές ιστορίες μαζί που αφηγούνται μια καινούρια ιστορία στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλα που διάλεξε ειδικά για το φετινό πρόγραμμα.

Στην ησυχία και τη συνειδητή επιλογή της Δευτέρας και της Τρίτης ο Γιάννης Χαρούλης μας προσκαλεί στον Σταυρό του Νότου για να ακούσουμε και να τραγουδήσουμε.

Πηγή : culturenow.gr