Ο Γιάννης Κότσιρας στο Ρυθμό Stage

Ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζει τις εμφανίσεις του αυτή τη φορά στο Ρυθμό Stage, στην Ηλιούπολη, «παρέα» με πολλά και αγαπημένα τραγούδια! Για δύο Παρασκευές
(1 και 8 Μαρτίου) παρουσιάζει μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ένα «Μουσικό Κουτί» που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, αφού μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιάννης κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες ένα δικό του προσωπικό δίσκο.

Στην παρέα του η Σαββέρια Μαργιολά αλλά και πέντε σπουδαίοι μουσικοί-συνεργάτες που κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασης του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης. Πιο συγκεκριμένα μαζί του είναι οι Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες  και Γρηγόρης Συντρίδης στα τύμπανα και τα κρουστά.

Πηγή : culturenow.gr