Νατάσσα Μποφίλιου: Μέρες του Φωτός unplugged, στον Πύργο Μπαζαίου

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί για μια ζωντανή εμφάνιση στον Πύργο Μπαζαίου στη Νάξο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου, παρουσιάζοντας τα νέα της τραγούδια  και όχι μόνο, unplugged, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, η ερμηνεύτρια που έχει συζητηθεί όσο λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της, ύστερα από έναν απόλυτα επιτυχημένο χειμώνα παίρνει τους δρόμους του καλοκαιριού και αποδεικνύει μια και καλή, για ποιό λόγο τα live της αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Με σταθερούς συνοδοιπόρους το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή επιβεβαιώνει όσους μιλούν για μια νέα ουσιαστική πρόταση στο καλό ελληνικό τραγούδι.  Κι αν η επικοινωνιακή της πλευρά έχει αφήσει το στίγμα της συνοδευόμενη από μια ολοκληρωμένη μπάντα, η πραγματικά αισθαντική ερμηνεία της αναδεικνύεται ολοκληρωτικά στην απλότητα ενός ακουστικού μουσικού σχήματος. Σε αυτές τις συλλεκτικές, κατανυκτικές βραδιές, η Νατάσσα Μποφίλιου με τη συνοδεία του Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και το λυρισμό των ήχων του βιολιού και του τσέλου, υπόσχεται μια μαγική ατμόσφαιρα, απόλυτης ευαισθησίας και μελωδικότητας.

Τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τις “Εκατό μικρές ανάσες”, το “Μέχρι το τέλος” , τα “Τρία Μυστικά” και τα “Εισιτήρια Διπλά”, συναντούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια από τις “Μέρες του Φωτός” που έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση, σε ένα ανανεωμένο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, βασισμένο στην αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής προσωπικής ερμηνείας.

Αυτό το καλοκαίρι αν σας δωθεί η ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία ουσιαστικής απλότητας, μη τη χάσετε.

Πηγή : culturenow.gr