Βανδή- Καπουτζίδης: UPDATE: Η επίσημη ανακοίνωση για τη Eurovision

Πριν μερικές μέρες, η Ντέπυ Γκολεμά είχε αποκαλύψει στη στήλη της στη Real Life αλλά και στο site της, tvshow.gr, ότι την παρουσίαση του φετινού ελληνικού τελικού της Eurovision θα αναλάβει η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Σήμερα η είδηση επιβεβαιώθηκε από την εκπομπή “Μεσημεριανή Μελέτη”: Eίναι πλέον οριστικό ότι στο ρόλο των παρουσιαστών θα δούμε τη διάσημη τραγουδίστρια και τον επιτυχημένο ηθοποιό και σεναριογράφο. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Yupiii αναφέρουν πως το κανάλι MAD, που έχει αναλάβει φέτος τη διοργάνωση, θα εκδώσει από στιγμή σε στιγμή σχετικό δελτίο Τύπου.

UPDATE:
Όντως, λίγο πριν τις 18.00, το MAD εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωσή του. 

Η ανακοίνωση του MAD:

Το MAD TV, ως υπεύθυνο για την παραγωγή του Ελληνικού Τελικού, που θα αναδείξει το τραγούδι, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, ανακοινώνει ότι τη μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Ο Ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στο Gazi Music Hall και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.

Πηγή : yupiii.gr